Annonceafdelingen

Ønsker du at annoncere i Magasinet Sundhed eller Magasinet Sundhed+, kan du få mere information ved at kontakte administrerende direktør og chefredaktør Nils Sjøberg på telefon +45 24 24 05 57 eller mail nils@magasinet-sundhed.dk

Her kan du også høre om fordelene ved at annoncere både i Magasinet Sundhed og Magasinet Sundhed+ i en længere periode samt at annoncere på vores hjemmeside.

Om Magasinet Sundhed og Magasinet Sundhed+

Magasinet Sundhed og Magasinet Sundhed+ er to medier, hvor travle danskere, der gerne vil leve livet så sundt, godt og sjovt som muligt, kan få seriøs, troværdig og målrettet information om sundhed, livsstil og forebyggelse gennem journalistisk bearbejdede artikler og eksperters rådgivning. 

De to magasiner udgør i fællesskab Danmarks største sundhedsmedie målt på indhold, antal sundhedsfaglige samarbejdspartnere samt målrettet distribution til alle aktører i sundhedsvæsnet. 

I redaktionen arbejder vi konstant med sundhedsjournalistik og emner, som er relevante for både mænd og kvinder. Magasinerne er skrevet i et letlæseligt og underholdende sprog med portrætter, reportager og nyheder.

Målgruppen er det flertal af danskere, som ikke finder tid til at dyrke ekstremsport, men som gerne vil træffe flere sunde valg i hverdagen og skyde genveje til et bedre liv. Magasinerne indeholder derfor masser af inspiration for såvel børnefamilierne og den voksne gruppe af singler, unge, ældre, syge og raske. Emnerne spænder lige fra spædbarnsproblematik og teenageudfordringer til de gener og skavanker, man får med alderen – og frem for alt det, der sker i tiden i mellem. Hovedparten af læserne er kvinder i alderen 35+

Det er redaktionens mål at engagere og inspirere læseren, så man får lyst til at motionere, spise sundere eller forstå sygdomme, så man kan forebygge dem. Alt sammen formidlet i et nyt og lækkert layout.

Redaktionen er uafhængig, men sikrer sammen med specialiserede samarbejdspartnere som Danske Regioner, Ugeskrift for Læger, Sundhedsplejersken.dk, Tandlægeforeningen, Videnskab.dk og Informationscenter for Miljø & Sundhed et højt fagligt niveau. Desuden medvirker en række sundheds- og patientforeninger som Gigtforeningen, Diabetesforeningen, Psykiatrifonden, Hjerteforeningen, Astma Allergi Danmark og Kræftens Bekæmpelse med indlæg om den seneste forskning og viden på deres felter. 

Magasinet Sundhed har nu eksisteret i mere end 5 år og har på trods af et mediemarked i modvind klaret sig godt. Således har vi på opfordring fra læserne etableret det abonnementsbaserede Magasinet Sundhed+ til den meget livsstils- og sundhedsbevidste læser, som gerne vil have ekstra meget baggrundsviden.

Fælles for både Magasinet Sundhed og Magasinet Sundhed+ er, at begge magasiners sidetal er øget i takt med flere annoncører. Senest har Sundhed lanceret et nyt redaktionelt website med mere end 1.000 søgbare artikler, så man altid kan finde relevant information, hvad enten man har behov for at vide mere om hovedpine, yoga for øjnene, motion i vand, gigt, amning, arbejdsmiljø eller ønsker inspiration til aftensmaden gennem en sund opskrift, som alle i familien har lyst til. 

Magasinet Sundhed og Magasinet Sundhed+, udkommer begge 11 gange om året i et oplag på over 80.000 eksemplarer. Dette sker dels som en gratis udgave som ligger på blandt andet apoteker, offentlige hospitaler, biblioteker, klinikker og venteværelser dels i en abonnentsudgave med mere end 20 siders ekstra læsestof pr. gang.

Du er velkommen til at ringe og høre mere.

Med de bedste hilsner 
Nils Sjøberg, Ansvarshavende Chefredaktør 

Magasinet Sundhed 
Rytterknægten 6
6000 Koldning
Telefon +45 24 24 05 57
www.magasinet-sundhed.dkFå de seneste artikler direkte i din indbakke