Abonnements- betingelser

Abonnementsbetingelser

Dit abonnement

 

Her kan du læse om abonnementsbetingelserne

 

Hvis du har valgt et abonnement med et velkomsttilbud, vil du først modtage magasinerne i tilbuddet, og derefter modtager du magasinet på udgivelsesdagen som normalt abonnement.


 

Et normalt abonnement består af 6 eller 11 magasiner over tilsvarende antal måneder, og det fornys automatisk, medmindre det opsiges inden den 4. i den måned, hvor du skal modtage det sidste blad i en abonnementsperiode.
Indgår der en gave i dit velkomsttilbud, vil denne blive sendt separat tre til fire uger efter, vi har registreret din betaling.

 

Sundhed+ udkommer 11 gange om året. Der tages forbehold for pris-, moms og portoændringer samt ændringer af abonnementsbetingelserne.

 

Magasinet Sundhed ApS, der udgiver Sundhed+, forbeholder sig desuden retten til at godkende hver bestilling.

 

Skulle magasinet være beskadiget, når du modtager det, skal du blot kontakte Magasinet Sundhed ApS – Abonnementsservice, så sender vi dig straks et nyt. Bemærk, at du skal være over 18 år for at kunne oprette et abonnement. Er du under 18 år, skal vi have dine forældres eller værges samtykke. 

 

Betaling 


 

Vi sender dig et indbetalingskort i forbindelse med hver abonnementsperiode. Du bedes benytte det til at betale dit abonnement med inden forfaldsdatoen. 

 Hvis du har tilmeldt Betalingsservice eller automatisk træk på kreditkort, trækkes betalingen for næste abonnementsperiode automatisk. Trækningen sker, når det sidste nummer i foregående periode klargøres til afsending, hvilket er ca. 10-14 dage før udgivelsesdatoen, hvor du modtager det. Kvittering for trækningen fremsendes pr. email, uanset om beløbet trækkes automatisk eller om du vælger at indtaste dine kortoplysninger hver gang. Indehaver af betalingskortet hæfter for andres uberettigede brug af kortet jf. Lov om betalingstjenester og elektroniske penge. 

Du kan til enhver tid fravælge kortbetaling via e-mail til Magasinet Sundhed ApS – Abonnementsservice.

Hvis dit kort er udløbet, vil du ved første betaling, som fejler, få tilsendt en e-mail med et link, som du kan bruge til at indtaste nye kortoplysninger. Opdatering af kortoplysninger kan p.t. kun ske på denne måde, da vi ikke lagrer dine kortoplysninger. 
De lagres kun hos Quickpay.

 Ved manglende betaling sendes en rykkerskrivelse pålagt gebyr.

 

Opsigelse

 

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement − vi skal dog have din opsigelse senest den 4. i den måned, hvor du skal modtage sidste blad i en abonnementsperiode – ellers vil en ny abonnementsperiode begynde.

 

Returnering af magasinet eller nægtet modtagelse af magasinet over for posten betragtes ikke som opsigelse.

 

Opsigelse af abonnement skal altid ske ved henvendelse til Magasinet Sundhed ApS – Abonnementsservice. Når du opsiger dit abonnement, bliver abonnementet stoppet efter den igangværende betalingsperiode.

 

Fortrydelsesret

 

Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17. 

 

Fortrydelsesfristen er 14 dage og regnes fra den dag, du har modtaget dit første blad. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen underrette os om, at du har fortrudt aftalen. Herefter har du 14 dage til at returnere magasinet i frankeret kuvert.

Du skal kontakte Magasinet Sundhed ApS – Abonnementsservice og oplyse om fortrydelsen af dit køb.

 

Har du allerede modtaget bladet/gaven skal du sende det retur til Magasinet Sundhed ApS – Abonnementsservice.

 

Det er vigtigt, at forsendelsen forsynes med porto. Omkostninger til porto/fragt skal du selv betale. Du kan kun fortryde aftalen, hvis du kan tilbagesende eller tilbagegive det modtagne magasin til Magasinet Sundhed ApS – Abonnementsservice i ubrudt emballage.

 

Ændring af abonnement

 

Har du ændringer til dit abonnement, herunder adresseændringer, ændring af betalingsperiode m.m., er du altid velkommen til at kontakte Magasinet Sundhed ApS – Abonnementsservice.

 

Du kan kontakte os alle hverdage i følgende tidsrum:

Mandag til torsdag 09:00 til 14:00

 

Magasinet Sundhed


 

Rytterknægten 6
6000 Koldning  

e-mail: abonnement@magasinet-sundhed.dk
Telefon: 56 50 40 50

 

 

 

 Få de seneste artikler direkte i din indbakke