Om Sundhed

I SUNDHED kan danskerne få seriøs, troværdig og målrettet information om almen sundhed, livsstil og forebyggelse.

Om Sundhed

I SUNDHED kan danskerne få seriøs, troværdig og målrettet information om almen sundhed, livsstil og forebyggelse.  

Magasinets spændende portrætter, reportager og nyheder er skrevet i et let læseligt og underholdende sprog. Vi sigter efter at være relevante for danskere i alle aldre og af begge køn gennem emner, der spænder lige fra spædbarnsproblematik og teenageudfordringer til de gener og skavanker, man får med alderen – og naturligvis alt det der sker i tiden imellem.

Det er vores mål at informere, inspirere og virke handlingsanvisende for læseren og give lyst til at motionere, spise sundere og forstå sygdomme, så de kan forebygges.

Selv om bladet kun har eksisteret siden december 2010, har det en væsentlig længere redaktionel historie bag sig, da det er bygget op omkring det historiske artikelarkiv fra udgiverselskabet Helse – Active Living A/S, der indtil sin konkurs stod for udgivelsen af bladene ’Helse’, Helsejob’ m.fl.

Redaktionen er uafhængig, men sikrer sammen med specialiserede samarbejdspartnere et højt redaktionelt niveau.

SUNDHED udkommer 11 gange om året. Det sendes direkte til private abonnenter og firmaabonnenter og distribueres via apoteker, biblioteker, posthuse og venteværelser på private og offentlige hospitaler og klinikker samt hos praktiserende læger.

 

Redaktion:

Nils Sjøberg, chefredaktør
mail: nils@magasinet-sundhed.dk

 Få de seneste artikler direkte i din indbakke