En god dialog er afgørende for sundheden

For Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim er en god dialog afgørende for et menneskes sundhed og et redskab til at forstå verden.

En god dialog er afgørende for sundheden

Det stiller både fysiske og mentale krav til sundheden, når en vært skal brænde igennem på skærmen. Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim toner i disse uger frem i en helt ny sæson af  Spørg Charlie, hvor de oplever at en konstruktiv kommunikation er vores største vanskelighed. Otte ud af ti spørgsmål i programmet handler om, hvordan vi får tingene sagt til hinanden.

”Der skal mentalt overskud og nysgerrighed til, for at være forstående over for hinanden og for at få en vellykket dialog”, siger Michael Meyerheim og fastslår: ”Hvis du er ægte nysgerrig over for, hvad den anden har at sige – og hvilke motiver den anden har, så kan man ægte forstå. Så kan man være enig eller uenig, men så kan man i det mindste forstå hinanden”.

Læs meget mere om TV-værternes tanker om b.la. parforhold, dialogen mellem mennesker og få deres "sunde råd" i magasinet Sundhed+ september.Få de seneste artikler direkte i din indbakke