Cykelløb for en god sag

På søndag den 30. august 2015 kan du hoppe på cyklen og cykle for en god sag til årets hyggeligste sensommerløb. Som noget helt nyt kan du nemlig støtte Julemærkehjemmene, mens du kører 20 eller 85 km gennem det smukke terræn i Nordsjælland rundt om Dyrehaven.

Cykelløb for en god sag

Danmarks største cykelmagasin, CyclingPlanet, skyder efteråret godt i gang med årets hyggeligste sensommer cykelløb. I år samarbejder CyclingPlanet med Post Danmark, og du kan derfor være med til at støtte Danmarks fire Julemærkehjem.

”Vi er utrolig glade for, at vi har fået mulighed for at samarbejde med Post Danmark om at støtte op om de fire Julemærkehjem, der hvert år hjælper mere end 750 børn med at få en bedre tilværelse. Vi glæder os til at skyde vores hyggelige sensommerløb i gang og håber, at vi får indsamlet en masse penge til det gode formål,” siger Jesper Frost, ansvarlig for CyclingPlanet.

For at støtte Julemærkehjemmene kan du starte din egen indsamling i stedet for at købe et almindeligt startnummer. Til dem, der samler min. 330 kr. ind til Julemærkehjemmene på 85 km ruten eller 130 kr. på 20 km ruten, giver Cycling Planet et gratis startnummer og en lækker goodiebag ligesom ved almindelig deltagelse. Samler du 220 kr. eller mere ind på 20 km ruten, får du også et gratis turbånd til Bakkens mange forlystelser til en værdi af 249 kr.

Det hyggelige sensommer cykelløb holdes for 3. gang med start på Bakken midt i Dyrehaven, hvor der som sædvanlig vil være mulighed for at vælge mellem motionistruten på 85 km og familieruten på 20 km. På motionistruten kan du blandt andet køre sammen med cykel-entusiaster som Frank Høj, Bubber, Bo Hamburger og Dennis Ritter, mens familieruten bliver ført an af Bakkens Pjerrot.

Læs mere om CyclingPlanet løbet her og start din egen indsamling til Julemærkehjemmene her.

Praktisk information:

Dyrehavsbakken
2950 Klampenborg

Der er gratis parkering på Bakkens p-plads ved ankomst inden kl. 09.00

Motionsruteløb på 85 km start kl 09:00
Pris 275 kr. og 15 kr. i gebyr

Familierute på 20 km med start kl 10.00
Pris 95 kr. + 15 kr. i gebyrFå de seneste artikler direkte i din indbakke