ET OPGØR MED LIVET

Lise Mühlhausen og Peter Mygind har begge været igennem en vanskelig – men nødvendig – omlægning af livet.

Et opgør med livet

”Det er vigtigt ikke at gro fast.” Synspunktet er Lise Mühlhausens og Peter Myginds, der i et stærkt personligt interview i Sundhed+ med udgivelse d. 2. april fortæller om deres kampe med både deres egen og familiens sygdomme. kelig – men nødvendig – omlægning af livet, som en følge af, at de begge har prøvet at falde om. Om viljen til at nyde det liv, som de begge har været tæt på at miste. Om sammenholdet i familien. Om hvordan de forsøger at forebygge stress ved at leve et sundt liv, som både giver mening for dem selv og andre.

”Det er vigtigt hele tiden at tage ansvar, så man ikke luller sig ind i den overbevisning, at det er alle andres skyld,” siger Peter Mygind, mens Lise Mühlhausen gør det klart, at den eneste, man kan ændre på, er sig selv.

Hun nævner blandet andet det klassiske eksempel, når man sidder bag rattet og bliver gal og hysterisk over sine medtrafikanter. Den eneste denne irritation går ud over, er én selv, og det giver, som Lise Mühlhausen siger med et selvopfundet ord, ”vredestømmermænd”.

Det er ikke så nemt som det lyder – og slet ikke overfladisk.

Læs, hvordan Lise Mühlhausen og Peter Mygind har ændret deres liv i Sundhed+ med udgivelse d. 2. april.Få de seneste artikler direkte i din indbakke