Fødevarer der styrker dit underliv

Kvinder, der har haft en infektion eller irritation forneden kender smerten ved en ubalance i vagina eller blæren. Få her tip til fødevarer der hjælper

Fødevarer der styrker dit underliv

Kvinder, der har haft en infektion eller irritation forneden kender smerten ved en ubalance i vagina eller blæren. Kløe, brændende fornemmelse, rødme og ubehag er nogle af de symptomer, der kan opstå.

Fødevarer der hjælper

Få her tip til fødevarer der hjælper, så du undgår menstruationskramper, gær infektioner, urinvejsinfektioner og vaginal tørhed:

  • Yoghurt med levende og aktive kulturer - vedligeholder din vaginas sure pH niveauer.
  • Cranberry juice - har længe været hyldet for sin evne til både at forebygge og lindre symptomerne af urinvejsinfektioner.
  • Masser af nødder, frisk frugt og grøntsager indeholder vitamin E - findes i hvedekim, olivenolie, nødder, frø, og avocadoer og forhindrer vaginal tørhed, og en kost rig på frisk frugt og grøntsager hjælper med at forhindre menstruationssmerter.
  • Vand - hjælper alle funktioner i din krop. Slimhinder (findes i vagina) er afhængige af en god hydreret krop til at fungere ordentligt.
  • Din blære og vaginal sundhed er også afhængig af en ordentlig hygiejne, åndbart undertøj og altid at praktisere sikker sex.

Kilde: everydayHEALTHFå de seneste artikler direkte i din indbakke