Folkemødet i fodhøjde

Hold øje med Danske Fodterapeuter til Folkemødet på Bornholm, hvor vi tilbyder en række sjove og skæve events

Folkemødet i fodhøjde

Fodpolitiske ølkassetaler, fodpolitisk jeopardy, og debat om ’den uartige patient’. Det er nogle af de events, som Danske Fodterapeuter ruller ud på Folkemødet på Bornholm fra 11. – 14. juni. For fødder er ikke kun et spørgsmål om pleje, behandling og bevægelse. Fødder er også politiske, fordi danskernes fodsundhed er afgørende for, hvor meget vi vil være i stand til at gå, når vi bliver ældre.

Dyst i Jeopardy

I fodpolitisk jeopardy vil en række forskellige aktører inden for sundhed dyste mod hinanden og afprøve deres paratviden om fødder. Vi kan love, at det både bliver finurligt, sjovt og tankevækkende. Du kan deltage som publikum og se sundhedspolitikere og organisationsfolk stille spørgsmål til svar om fødder. Alt sker på slap line og bliver fuldstændig uforudseligt.

Læs også: Sådan får du sunde fødder

Taler i fodhøjde

På ’Speakers Corner’ ved Cirkuspladsen vil du kunne lytte og klappe til ølkassetaler, der er i fodhøjde med folket. Samme sted vil du også kunne høre formanden for Danske Fodterapeuter give sit besyv med om fodpolitik. Kig efter fodpolitiske emner på Speakers Corner i programmet.

Uartige patienter

’Den uartige patient’ er et begreb, som bliver brugt til at beskrive den gruppe af patienter, som ikke følger behandlerens råd og anbefalinger. Og derfor ikke opnår en optimal behandling. Der kan være mange årsager til, at patienter ender i kategorien ’uartig’. Derfor er Danske Fodterapeuter medarrangør af en debat om, hvorfor patienterne ikke synes, at behandlingen er det bedste for dem. Kom og giv din mening til kende og deltag i dialogen, der har mange perspektiver.

Læs også: Pas ekstra godt på fødderne hvis du har diabetes

Føddernes Telt

I Føddernes Telt vil du personligt kunne komme i øjenhøjde med dine fødder. Her kan du få normalitetstestet dine fødder på en skanner, hvor fodterapeuter står klar til at give dig en status på dine fødders velbefindende. Mens du venter på at komme til fodskannerne, vil du kunne fordrive tiden i teltet, som vil være spækket med fodpolitiske temaer, som har til formål at forbedre danskernes fodsundhed og give bedre livskvalitet.

Fodsundhed sikrer mobilitet

Fødder er ikke kun et spørgsmål om behandling. Fødder er en sag, der skal prioriteres politisk, så de ikke bliver glemt og pakket væk. Danskerne bliver som bekendt ældre og ældre, og det er en samfundsøkonomisk nødvendighed, at folk klarer sig selv, så længe som muligt. Derfor er en fodpolitisk dagsorden afgørende for det danske samfund. Det er nogle af de budskaber, Danske Fodterapeuter tager med til Folkemødet.

Find fødderne på Folkemødet 

Du finder Føddernes Telt i A8, allernordligst i Danchells anlæg på Folkemødepladsen.
 Hold øje med ’Danske Fodterapeuter’ på Facebook, Twitter og Instagram og #fodpol #fodsund #folkefødder #fmdk #sundpol.

På www.folkemødet.dk kan du læse programmet og se, hvor og hvornår Danske Fodterapeuter har events.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Landets statsautoriserede fodterapeuter

Læs mere på altomfoden.dkFå de seneste artikler direkte i din indbakke