Køb dine favoritprodukter fra magasinet Sundhed - direkte på vores hjemmeside

Køb dine favoritprodukter fra magasinet Sundhed - direkte på vores hjemmeside

I magasinet Sundhed og her på hjemmesiden kan du hver måned læse masser af spændende artikler og interviews samt omtaler af sunde produkter og inspirerende bøger. Som noget nyt kan du nu købe de produkter, du læser om, direkte her på hjemmesiden.

Vi har nemlig indgået et samarbejde med Atosho, der gør det let, hurtigt og sikkert for dig at shoppe.

Atosho er en shoppingfunktion, der tilføjes efter, vores artikler er skrevet og publiceret, og den har derfor ikke indflydelse på, hvad vi skriver om.

Du kan for eksempel købe en masse af de bøger, vi omtaler, men også i vores artikler kan du fremover lade dig inspirere til sunde og sjove køb.

Nemt og sikkert

Når du ser dette ikon i en artikel eller på et billede, betyder det, at du kan købe det produkt, du læser om.

Klikker du på ikonet, åbnes en shop i et nyt vindue, og du kan købe produktet. Du forlader aldrig artiklen - hele købet færdiggøres i det åbnede shopvindue. Dine oplysninger er beskyttede og deles ikke med andre, så du er garanteret en sikker handel.

Fleksibelt overblik

Ligemeget hvor du befinder dig her på siden, finder du i højre hjørne din helt egen shopping assistent. Alle de produkter, du lægger i kurven, bliver tilføjet her, så du altid kan tilgå dem og på ethvert tidspunkt købe dem.

Din shopping assistent kan også bruges som ønske- eller huskeliste, og dine produkter bliver gemt til næste gang, du besøger os. Derudover vises aktuelle produktartikler, så du kan lade dig inspirere af, hvad andre læsere har købt.

Sådan fungerer shoppen

Boeger 10-20-30-forsideAtosho samarbejder med et bredt udvalg af forhandlere for at sikre dig de nyeste produkter til de bedste priser.

Produkterne, der kan købes, udvælges til hver enkelt artikel fra de af forhandlerne, der kan levere på kortest tid og til den bedste pris.

Dermed er du sikret en god pris og gode leveringsbetingelser uanset hvad, du køber på vores hjemmeside.

Med denne nye service håber vi på, at din oplevelse her på magasinet Sundheds hjemmeside bliver endnu bedre, når du fremover nemt, sikkert og hurtigt kan købe de produkter, du læser om.

Med venlig hilsen,
Redaktionen

 

 Få de seneste artikler direkte i din indbakke