Kvinde - Gør det selv

Der er mange gode grunde til at onanere. Det er f.eks godt for helbredet. Få her fem gode grunde til at onanere, kvinde

Kvinde  - gør det selv

Det er godt for dig

Onani øger blodgennemstrømningen i hele kroppen og frigiver kroppen eget lykkehormon kaldet endorfiner. 

Det forbedrer dit sexliv

Onani øger dit kendskab  til din krop og fører til bedre seksuelle oplevelser, både alene og med en partner. Hvis du har problemer  med at nå orgasme, er det en god måde  at prøve forskellige typer af berøring og tryk for at se , hvad der kan hjælpe  dig med at nå klimaks.

Læs mere: Knib dig til bedre sex

Det kan lette sexproblemer i overgangsalderen

Mange kvinder oplever ændringer i overgangsalderen., blandt andet at skeden bliver mindre elastisk og mere tør, hvilket kan gøre samleje mere smertefuldt. Mere onani, især med en vandbaseret  glidecreme, kan være med til at forebygge forsnævring, øge blodgennemstrømningen, lindre vævs- og fugtproblemer og øge den seksuelle lyst. 

Det behøver ikke at være en quickie  

Onani behøver ikke bare være en "quickie" (en hurtig tilfredsstillelse, og så videre med dagen). Giv dig selv tid til at røre alle dele af din krop eller prøve forskellige positioner og lad være med at føle dig presset til, eller gå efter klimaks.  

Læs mere: Tag din sexlyst alvorligt

Legetøj kan hjælpe

Næsten halvdelen af amerikanske kvinder i alderen 18 til 60 år har brugt sexlegetøj f.eks  en dildo eller vibrator, ifølge en undersøgelse af Ashley Leonard på Robert Morris Universitet . Hvis du har haft problemer med at opnå orgasme, kan en vibrator (som stimulerer nerveender i klitoris) være nyttig

Kilde: WebMD

Få de seneste artikler direkte i din indbakke