KVINDER ER VILDE MED VEGETARER

Forførelsesmiddagen nr ét har i mange år været rød bøf og rødvin. Men måske du skal smække nogle grøntsager på bordet i stedet. Det viser sig nemlig, at kvinder bliver mere tiltrukket af vegetarer end af kødspisere.

KVINDER ER VILDE MED VEGETARER

Længe har forskerne vidst, at dufte spiller en rolle for seksuel tiltrækning, og nu indikerer et australsk studie, at mænd, der indtager store mængder frugt og grønt, tiltrækker flere kvinder end kødelskende mænd.

43 mænd deltog i studiet, og de ni kvinder, der blev bedt om at snuse til svedprøver fra alle 43, var relativt enige om at foretrække salatspiserne, hvis sved ifølge kvinderne lugtede sundere, sødere og “mere blomsteratigt” end kødspisernes.

Har du en kødspisende mand, du gerne vil konvertere til vegetar, så prøv evt. at servér - eller få ham til selv at lave - denne vinterlige kartoffeltærte eller tærte med peberfrugt og chili


I Oktober-nummeret af Sundhed er der i øvrigt lækre vegetariske opskrifter, der booster hjernen og giver bedre koncentration og hukommelse!

Sundhed gratis finder du på apoteker og i lægeklinikker og Sundhed+ med udvidet indhold kan købes i kiosker og supermarkeder. Eller prøv et abonnement, f.eks. et halvt år for kun 240 kr, her

 Få de seneste artikler direkte i din indbakke