Nu kan du få Digital Post fra sygehuset

Venter du på, at dit sygehus indkalder dig til undersøgelse af lungerne, behandling af rygsmerter eller noget helt tredje? Og ligger der ikke noget i din postkasse? Så er det en god idé at tjekke, om du har modtaget posten digitalt.

Nu kan du få Digital Post fra sygehuset

Flere sygehuse er begyndt at sende breve til patienterne med Digital Post. Det betyder, at du får brevet i din indbakke på www.borger.dk eller www.e-Boks.dk i stedet for i din fysiske postkasse.

Omlægningen fra almindelig til Digital Post fra de offentlige sygehuse sker løbende. Derfor er det heller ikke sikkert, at alle afdelinger på sygehuset sender breve digitalt endnu. Og det er heller ikke alle breve, der egner sig. Eksempelvis, hvis der er prøvemateriale eller spørgeskemaer med i brevet. Tjek derfor fortsat også din papirpost.

Læs mere: Regioner rykker på patientsikkerhed

Digital Post fra det offentlige

Fra 1. november modtager du Digital Post – hvis du ikke er fritaget Indtil 1. november 2014 sender sygehusene kun digitale breve til de borgere, der selv har tilmeldt sig Digital Post fra det offentlige. Alle andre får stadig papirbreve. Men fra 1. november 2014 modtager alle, der er fyldt 15 år, Digital Post fra det offentlige. Medmindre de er fritaget af kommunen.

Vil du tilmelde dig Digital Post? Vide mere om fritagelse? Eller om mulighederne for at give andre læseadgang til din digitale post? Så kan du få mere at vide på www.borger.dk eller du kan kontakte Borgerservice eller biblioteker i din kommune.

Hvad gør din region? 

Læs mere om de enkelte regioners omlægning til Digital Post:

Region Hovedstaden

Region Midtjylland

Digital Post i Region Nordjylland

Digital Post i Region Sjælland

Digital Post i Region SyddanmarkFå de seneste artikler direkte i din indbakke