Seminar: Hjernens nye liv

Mød David Perlmutter (lægen, forskeren og forfatteren), der er i gang med at revolutionere alt hvad vi véd om sygdom og sundhed! Din tarms mikrobiom besidder kraft til at helbrede og beskytte din hjerne og din krop for livet. På dette seminar kan du få en masse indsigt i den nyeste forskning på området og ikke mindst redskaber til hvordan du selv kan forbedre dit helbred via tarmens mikrobiom.

Seminar: Hjernens nye liv

"Al sygdom begynder i tarmen": Hippokrates, lægevidenskabens fader – 300 år før Kristus

Forekomsten af hjernelidelser er eksploderet lige fra børn med diagnoser som autisme og ADHD til voksne mennesker, som udvikler demens i en tidligere alder end nogensinde set før.

Men en lægevidenskabelig sundhedsrevolution er undervejs, og den vil for altid forandre den måde, vi forstår og behandler ikke bare stemnings- og adfærdslidelser, men også kronisk hovedpine, sklerose, Parkinson, autisme, Alzheimer, overvægt og meget mere.

Forbløffende ny forskning har afsløret, at hjernens sundhed i stor udstrækning styres af dit mikrobioms tilstand – den enorme mængder af bakterier, som lever i din krop og som fylder 10 gange så meget som dine egne celler.

Hvad der foregår i din tarm i dag, bestemmer din risiko for en hvilken som helst tilstand og sygdom relateret til hjernen.

Dr. Perlmutter gæster Europa for første gang for at forklare og lære os om den magtfulde vekselvirkning mellem tarmfloraen og hjernen.

Hvordan mikrobiomet udvikles fra fødslen og forandrer sig alt efter valg af livsstil, hvordan det kan blive sygt, og hvordan vi ved at pleje vores tarm gennem nogle få nemme strategier kan ændre vores hjerne og krops skæbne i en positiv retning.

Seminar: Fredag d. 27. oktober kl. 19 – 22 Din tarms mikrobiom besidder kraft til at helbre- de og beskytte din hjerne og din krop for livet.

Workshop: Lørdag d. 28. oktober kl. 9 - 17 enkle trin til at helbrede dig selv indefra og ud.

Kort om David Perlmutter

Dr. Perlmutter, MD, er en førende og verdensanerkendt forsker indenfor hjernevidenskab.

Han har modtaget Linus Pauling-prisen for sin innovative tilgang til neurologiske lidelser, og han har også fået The Humanitarian of the Year Award af American College of Nutrition.

Han har offentliggjort adskillige artikler i videnskabelige tidsskrifter og er den stiftende redaktør på The Brain and Gut Journal.

Dr. Perlmutter har fire gange været bedst sælgende forfatter på New York Times Bestseller List, og hans bøger er blevet udgivet på 28 sprog.

Bedst kendt er han for sine bøger "Grain Brain" og "Brain maker" - på dansk "Hjernens nye liv". 

Læs meget mere og køb din billet herFå de seneste artikler direkte i din indbakke