FLEXITAR - balancen mellem kød og grønt

En fleksibel vegetar, også kaldt en flexitar, kan lyde halvhjertet. Men ifølge opskriftbogen ‘Supersund flexitar’ er det en optimal måde at spise grønt og samtidig få de animalske næringsstoffer, som kroppen har godt af.

FLEXITAR - balancen mellem kød og grønt

En flexitar – også kaldet en fleksibel vegetar – er ikke en ny mystisk titel, men dækker over en person, der aktivt har truffet et valg om at inkludere udvalgte animalske råvarer i den ellers overvejende grønne livsstil. På den måde forenes det allerbedste fra både den vegetabilske og den animalske verden til det, der for mange er den optimale ernæringsmæssige kombination.

Bogen ‘Supersund flexitar’ giver opskriften på hvordan du bliver flexitar. Fokus er på at spise antiinflammatorisk med masser af grøntsager – faktisk et helt kilo om dagen for voksne – at hente en stor del af de for kroppen så vigtige aminosyrer fra planterigets grønne proteinbomber og sammensætte mad, der både smager og nærer kroppen optimalt.

Bogen giver blandt andet svar på:

· Hvorfor giver det mening at kombinere masser af grøntsager med velvalgte mængder af de helt rigtige animalske råvarer

· Et helt kilo grøntsager dagligt – hvordan lykkes man med at indtage SÅ meget helt uden møje og besvær?

· Hvad indeholder de forskellige råvarer af særlige kvaliteter, og hvor meget skal man spise for at få den optimale sundhedsbonus?

· Hvordan sammensætter man nemt og enkelt udvalgte råvarer til lækre retter med fantastisk velsmag, som tilfredsstiller både små og store i familien?

 • OM BOGEN

  undefined

  'Supersund FLEXITAR - den optimale balance mellem kød og grønt'.

  200 sider, vejl. pris kr. 249,95

  Udkommer december 2016

  Forfatterne bag er ernæringskonsulent Martin Kreutzer og Sandra Pugliese, kogebogsforfatter, autodidakt kok og madskribent i flere danske livsstilsmagasiner.

I samarbejde med forlaget Muusmann udlodder Magasinet Sundhed tre eksemplarer af Supersund flexitar.

Deltag i konkurrencen ved at fortælle os, hvad du fik mest ud at læse i seneste nummer af Magasinet Sundhed - lige her!Få de seneste artikler direkte i din indbakke