OVNBAGTE SPINATPANDEKAGER til sprødt og grønt

At bage pandekager tager tid og kræver ofte meget fedtstof. Men disse pandekager kan bages i ovnen. Fyld i, hvad du har af sprøde, friske grøntsager, rød peberfrugt i strimler, forårsløg i skiver, hakkede rødløg, tomater, hytteost eller feta. Og foretrækker du pandestegte pandekager, kan du også bare stege dem på panden.

OVNBAGTE SPINATPANDEKAGER til sprødt og grønt

8 stks.

DU SKAL BRUGE

250 g friske spinatblade

100 g rugmel

100 g havregryn

en kvart liter mælk

4 æg

1 tsk groft salt

1 tsk fintrevet muskatnød

(TIP: Grønne mælkebøtteblade eller skvalderkål kan bruges i stedet for spinat i det tidlige forår.)

SÅDAN GØR DU
Blend alle ingredienser til en tyk, grøn masse. Hæld den ud i otte klatter på to bageplader med bagepapir. Fire på hver. Og fordel dejen med en ske, så pandekagerne bliver pandekagetynde. Bag en plade ad gangen ved 200 grader i 15 minutter. Vend pandekagerne midtvejs.

 

TIP: Disse pandekager smager også godt kolde i madpakken.

 

 

 



Få de seneste artikler direkte i din indbakke