PASTA med to slags æg

Pasta skal koges i meget vand. De italienske retningslinjer siger fire liter vand til max 400 gram pasta. Fem liter til 400-500 gram pasta og så fremdeles. En tsk havsalt pr. liter vand og så skal pastaen koge uden låg under jævnlig omrøring.

PASTA med to slags æg

En person * 15 minutter

DU SKAL BRUGE

100 gram pasta/spaghetti

havsalt

1 dåse/30 gram ægte kaviar eller stenbiderrogn, løjrom eller anden rogn

1 æggeblomme

evt. koldpresset rapsolie til confitering

 

SÅDAN GØR DU

Kog pastaen al dente i en liter vand med en tsk havsalt, som først tilsættes, når vandet koger.

Anret den afdryppede pasta med kaviar og æggeblomme. Du kan enten bruge æggeblommen rå eller confitere den i olie i en 60 grader varm ovn i en time.





Få de seneste artikler direkte i din indbakke